Yanıklar Ortaokulu
Yanıklar Mahallesi 48300 FETHİYE/MUĞLA

VİZYON

*Okulumuzda öğrenme ihtiyaç kabul edilsin.Herkes(Öğretmen,öğrenci,yönetici ve veliler)insan yaşamının sürekli bir öğrenme-yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin. * Okulumuzda çalışanlar gerekeni yaparken kendilerinden emin olsunlar.

MİSYON

* Tüm öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak. * Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. * Öğrencilerimize daha özgür sınıf ve okul ortamları sunmak. *Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Normal Öğretim.

Normal Öğretim.

08.45-15.00

Fethiye İlçe Merkezine 14 km. Muğla İl Merkezine yaklaşık 116 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz İzmir-Muğla istikametinden Fethiye´ye gelirken Göcek ve İnlice köyünden sonra gelen narenciye bahçeleriyle dolu,yemyeşil ormanlarıyla kaplı Güney Batısında Akdenizin muhteşem maviliği süslenmiş boydan boya koyları olan çok güzel doğa harikası bir köydür.